Adeu Plàstics

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 00:00

Les Cabanyes es suma a la campanya «Adeu plàstics» de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

La campanya té per objectiu prevenir la generació de residus i donar alternatives al plàstic d'un sol ús i compta amb l'exposició «Prou plàstics», que explica de manera dinàmica i visual la problemàtica que generen pel medi ambient i l'ecosistema l'ús dels plàstics que només fem servir una vegada i després llencem.

A més, al punt informatiu hi haurà la possibilitat de prendre part en jocs i reptes al voltant de la temàtica i s'obsequiarà amb ampolles reutilitzables a totes les persones participants, fins exhaurir existències. I es durà a terme un taller de confecció d'un embolcall reutilitzable.

La campanya també es desenvoluparà a les xarxes socials de l'Ajuntament mitjançant la campanya digital «Plàs-tic», en què s'anima a la ciutadania a acabar amb el “tic” d'usar i llençar, a partir de la utilització de materials reutilitzables, reduint així els residus que generem. Els missatges de la campanya, se centren en frases que sovint s'utilitzen a petita escala per “disculpar” el fet d'utilitzar materials d'un sol ús, i mitjançant aquest tòpics ens mostra les conseqüències ambientals que es produeixen a gran escala de la suma de petites decisions individuals.

            

Darrera actualització: 25.05.2022 | 18:38