Trail Senders del Penedès

Torna la Trail Senders del Penedès,amb els mateixos recorreguts de les edicions anteriors, us esperem el proper 25 de setembre a les Cabanyes!

La idea de la Trail Senders del Penedès va sorgir fa temps, però no ens hem vist amb cor  fins ara de tirar-la endavant. El què volem és que els atletes coneguin el nostre municipi i els senders que ens envolten ja que creiem que vivim en un lloc privilegiat, ple de vinyes, d’aromes i tranquil·litat.

La Cursa començarà fent una volta pel nostre poble, tot seguit pujarà al petit bosc d’en Martí on es podrà gaudir d’unes vistes panoràmiques del municipi de Les Cabanyes, seguirà pels senders dels municipis veïns: Vilobí del Penedès, Guardiola de Font-Rubí, Santa Fe i la Granada on podrem veure les nostres vinyes en el seu millor moment, així com la nostra muntanya de Montserrat durant gran part del circuït.

La Cursa no té una dificultat tècnica exagerada ja que les característiques del terreny no donen per més. Convidem a tots aquells atletes que s’inicien o no a les curses de muntanya ja que aquesta té una dificultat mínima i és assequible per a tota persona que hagi entrenat una mica. Hi ha la possibilitat de córrer dues distancies: de 12,7 kms i de 5’5 kms.

L’organització us anima a disfrutar d’una nova cursa al Penedès, us hi esperem! No hi falteu, serà una cursa per recordar.

Nom de contacte: Jonathan Moreno
Adreça electrònica: trailsendersdelpenedes@gmail.com
Adreça electrònica: dinamitzacio.cabanyes@gmail.com
Lloc web: trailsendersdelpenedes.wordpress.com/
Darrera actualització: 24.04.2024 | 13:51