Salutació de l'Alcalde

Com a alcalde de Les Cabanyes us vull donar la benvinguda a aquesta web que vol ser una eina que permeti a tothom qui viatgi per ella trobar informacions d'interès i qüestions sobre el nostre poble.

Les Cabanyes té una llarga història. L'inici dels primers assentaments es remunten molts segles enrere i del que l'Església de Sant Valentí del segle XI construïda sobre les restes d'una important vila romana ens indiquen com d'important i apreciat era i és aquest indret.

Ara mateix som més de 1.000 persones les que vivim en aquest petit enclavament situat enmig de la plana del Penedès. La nostra proximitat i facilitat de comunicació amb la capital de la comarca de l'Alt Penedès ens permet una vinculació molt rellevant, però al mateix temps també volem donar a conèixer la nostra identitat com a poble i comunitat.

L'Ajuntament i l'equip de govern que encapçalo, no té altre objectiu que atendre les necessitats de les persones. Com a alcalde estic a la vostra disposició per escoltar els vostres suggeriments, queixes i propostes. Aquest canal de comunicació ha de servir per poder compartir amb vosaltres, tota la informació necessària de la feina que estem desenvolupant.

Aprofito l'avinentesa per saludar-vos i us animo a viure i gaudir del nostre poble.


Agustí Vallverdú i Gil
Alcalde de Les Cabanyes.

Darrera actualització: 10.09.2023 | 12:13
Darrera actualització: 10.09.2023 | 12:13