Exposició DIVERSITAT

Del 25 de març al 10 d'abril de 2022

El proper divendres 25 de març a les 19.30 h l'Ajuntament de Les Cabanyes inaugura l'exposició “DIVERSITAT” amb obres dels usuaris i usuàries del centre ocupacional de Mas Albornà a la rectoria de Sant Valentí.

La voluntat d'aquesta exposició és apropar la sensibilitat artística de les persones amb discapacitat a la ciutadania a la vegada que se'ls dona visibilitat com a creadors d'art i, per tant, la oportunitat de ser els protagonistes d'una exposició d'art plàstic.

Des de fa uns mesos, l'Ajuntament de Les Cabanyes ha començat diferents activitats entorn a l'església de Sant Valentí (visites, rutes, exposicions...) i cedir l'espai de la rectoria per exposar obres de diferents col·lectius del municipi és un dels eixos principals. 

La Fundació Mas Albornà és una organització sense ànim de lucre, arrelada al Penedès, que potencia les capacitats de les persones amb discapacitat, trastorn mental i altres grups de risc d'exclusió creant oportunitats d'inserció comunitària i laboral. La seva llar-residència es troba a Les Cabanyes i amb aquesta exposició es vol posar de manifest el vincle de la Fundació i els seus usuaris i usuàries amb el municipi, participant activament en les activitats que s'hi duen a terme.

L'exposició serà visitable fins el diumenge 10 d'abril. De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h i els dissabtes i diumenges de 10.00 h a 13.00 h i de 18.00 h a 20.00 h. Les obres exposades es poden comprar a un preu unitari de 25€ que serà donat íntegrament a la Fundació.

Adreça:

Rectoria de Sant Valentí

Darrera actualització: 30.03.2022 | 09:34