Inscripcions 14a Cursa de Sant Valentí

Del 17 de gener al 5 de febrer de 2023

Inscripcions obertes del 17 al 20 de gener exclusiu per empadronats a Les Cabanyes. I a partir del 21 de gener a les 9.00h, per la resta d’atletes.

REGLAMENT

1. Cursa oberta només a totes les persones majors de 18 anys.

2. Limitat a 150 atletes.

3. Tindrà lloc el proper diumenge dia 12 de febrer a les 10h del matí a Les Cabanyes.

4. La distància serà de 3Km en un circuit totalment urbà per les Cabanyes.

5. PREMIS:

  • Els 3 primers de la General masculí.
  • Les 3 primeres de la General femení.
  • Els 3 primers de les Cabanyes, i no té res a veure amb la general.
  • Les 3 primeres de les Cabanyes, i no té res a veure amb la general.

6. Sortida i arribada a la plaça Cal Mateu, al costat del camp de futbol de Les Cabanyes. El circuit estarà tancat al trànsit a partir de les 9.45h del matí.

7. A partir de les 9h es donaran els dorsals fins 9.45h. És molt important el dorsal i la samarreta. L'organització la lliurarà a l’atleta inscrit al mateix temps que ha de presentat el DNI (obligatori). Sota cap concepte no es donarà dorsal ni samarreta a cap persona que no sigui l’atleta inscrit.

8. Hi haurà dorsals reservats als atletes de Les Cabanyes, fins el 5 de febrer, que estiguin empadronats. No espereu a fer la inscripció l'últim moment.

9. El fet de participar implica l'acceptació d'aquest reglament.

10. Les inscripcions són gratuïtes i quedaran obertes a partir del 17 de gener fins al 5 de febrer o fins que s’esgotin els dorsals, que serà quan quedarà tancada, NO S’ACCEPTEN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CURSA.

11. Tot atleta inscrit, s'emportarà de regal la samarreta tècnica que és donarà quan reculli el dorsal, i serà obligatori presentar-se amb el DNI i ser la persona inscrita. Al finalitzar la cursa hi haurà aigua i un tiquet per una botifarra.

12. El lliurament dels trofeus es farà al final de la competició al igual que la botifarrada, al Centre Cultural i Lúdic.

13. La classificació i fotos, sortirà publicada a la pagina web de la cursa a partir del diumenge a la tarda: https://cursalescabanyes.wordpress.com/

14. S'ha de córrer amb el dorsal, és obligatori, no és pot córrer sense dorsal.

15. Inscripcions (no s'admeten correus electrònics per fer les inscripcions): Del 17 al 20 de gener exclusiu per empadronats a Les Cabanyes. A partir del 21 de gener a les 9.00h, per la resta d’atletes. No s’admetran cap inscripció abans de la data i hora senyalada.

Quin cost té:

Gratuït

Darrera actualització: 16.01.2023 | 21:05