Mou-te pel Zero a Les Cabanyes

Dimarts, 26 de setembre de 2023 a les 00:00

Aquest cap de setmana ja podeu sumar punts! Participa d’alguna de les activitats que s’organitzen el dissabte 30/09!

Aquest cap de setmana comença la campanya 'Mou-te pel zero a Les Cabanyes’, una iniciativa de reptes per promocionar la reducció de la generació de residus al municipi. Per aconseguir-ho, es proposa un joc a tota la ciutadania en què cadascú, segons el seu nivell i les seves motivacions, pot assumir reptes i aconseguir punts per optar a premis i descomptes al comerç local i les entitats del Penedès.

A part de les activitats del cap de setmana temàtic, la ciutadania podrà participar sumant reptes a través de l’app Go Zero Waste que es pot descarregar al web de la campanya. Hi ha una versió en paper per aquelles persones que ho necessitin.

Com participar als reptes de manera digital?
▶ L’eina per participar a la campanya ‘Mou-te pel zero!’ és l’aplicació mòbil Go Zero Waste disponible per descarregar per a dispositius Android i iOS (iPhones).
▶ Una vegada et descarregues l'aplicació mòbil, només t'has de registrar i accedir a l’apartat de reptes per activar la campanya de Les Cabanyes. 
▶ Es poden escollir reptes de nivell inicial, intermedi o avançat, segons els hàbits previs i les motivacions de cada persona.
▶ Tanmateix, a cada usuari o usuària se li proposarà un itinerari de reptes adient al seu perfil, de manera que el joc fa que progressi de nivell a mesura que se superen reptes de cada nivell.

Darrera actualització: 26.09.2023 | 21:03