Aquest proper dissabte arriba el VILANTÍ a Les Cabanyes!

Dilluns, 6 de maig de 2024 a les 00:00

El compte enrere ha començat per a un dels esdeveniments més esperats al nostre municipi. El festival Vilantí promet una experiència inoblidable, fusionant la melodia de la música amb la riquesa del vi en un entorn excepcional.

El 11 de maig, els voltants de l'església de Sant Valentí es convertiran en l'epicentre d'una festa cultural.

Deu cellers familiars del Penedès obriran les seves portes per oferir una experiència de tast única, acompanyada de la música en viu de talentosos artistes, alguns d'ells locals.

Els amants del bon vi tindran l'oportunitat de participar en dos tastos guiats exclusius, presentats per Caram Caram. En aquests tastos, es desvetllaran els secrets i la passió que hi ha darrere de cada ampolla, tot en un marc incomparable: l'interior de l'església i els camps de vinyes amb la posta de sol com a teló de fons.

Per als més petits, el matí estarà ple d'activitats familiars i música en viu, mentre que a la tarda, els sons del jazz, blues i pop ompliran l'aire, oferint una experiència única per als adults.

A més de les delícies del vi i la música, el Vilantí també ofereix la possibilitat de descobrir el patrimoni històric de Les Cabanyes amb visites guiades gratuïtes a l'església de Sant Valentí, una autèntica joia romànica. I com a guinda del pastís, una actuació espectacular de la prestigiosa colla Castellers de Vilafranca.

Amb foodtrucks que oferiran delícies tant dolces com salades, el festival promet satisfer tots els sentits i crear records inoblidables.

No deixis passar aquesta oportunitat de celebrar la cultura, la música i el vi del Penedès al Vilantí. Hi ha una experiència única esperant per ser viscuda.

Darrera actualització: 10.05.2024 | 20:06

Documents

Imatges