Festa Major 2023

Dijous, 3 d'agost de 2023 a les 00:00

Aquest any estem molt contents de poder anunciar-vos que tenim nova comissió de festes amb la incorporació de veïns i veïnes del poble!

I com cada any, ja tenim aquí la FM de Les Cabanyes 2023!!

Des de la Comissió de Festes hem preparat la Festa Major amb molta il·lusió. Volem que els carrers es tornin a omplir de gent amb ganes de gaudir de la nostra Festa Major, amb rialles, música, foc, sopars a la fresca i sobre tot amb retrobades amb la família i els amics.

Com cada any tornarem a sentir el so dels petards dels Diables i del Drac, les gralles i el flabiol acompanyant als Gegants, els Patufets i les Panderetes, tot és apunt!!! Els vestits, els timbals, els picarols, les forques, i les ganes de ballar!

Tothom a gaudir de tots els actes que hem preparat la Comissió de Festes per a tots vosaltres, per a menuts i grans, joves i no tan joves, esperem que us agradin i que la nostra Festa Major sigui la de tots el cabanyencs i cabanyenques.

I aprofitem aquestes línies per donar les gràcies als antics membres de la Comissió de festes, que durant molts anys s’han deixat la pell per poder tirar endavant les festes del municipi. Mil gràcies Joan i Silvia! Ara us toca gaudir-la des d’una altre mirada!

Darrera actualització: 03.08.2023 | 10:37