Les Cabanyes obté el distintiu del compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere

Dimarts, 21 de febrer de 2023 a les 00:00

Aquest segell reconeix bones pràctiques que promouen un turisme sostenible i amb impacte positiu en el territori.

L'Ajuntament de Les Cabanyes ha obtingut per primer cop el distintiu Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere. Aquest segell reconeix les empreses, serveis i destinacions turístiques que mostren un compromís amb la sostenibilitat i compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques.

El "Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere" és una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i promogut a la nostra destinació pel Consorci de Promoció Turística del Penedès. El seu objectiu és posar en valor les bones pràctiques que afavoreixen un impacte positiu de l'activitat turística en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Les destinacions Biosphere es comprometen a garantir una millora contínua en els àmbits de lluita contra el canvi climàtic, medi ambient, cultural, social i econòmic, a través dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

La certificació Biosphere, tot i ser treballada des de l'àmbit turístic, recull exigències en tots els sectors, i treballen la sostenibilitat de forma transversal, incidint en accions relacionades amb la millora de la salut de la ciutadania, la lluita per la igualtat i el treball digne, el manteniment de les tradicions i el foment del producte de proximitat i, en definitiva, un ampli ventall d'actuacions que són reflex de la sostenibilitat en totes les seves dimensions.

Darrera actualització: 21.02.2023 | 12:55