Subvencions per al pagament del lloguer per a joves

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 00:00

El Servei d'Habitatge del Consell Comarcal de l'Alt Penedès tramita les subvencions de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per a persones joves fins a 36 anys.

Els joves (fins a 36 anys) que tinguin un contracte de lloguer d’un habitatge o habitació o un contracte de cessió d’ús, poden sol·licitar una subvenció.

Des del Servei Comarcal d’Habitatge s’aconsella fer el tràmit per internet i tenir la documentació preparada abans de fer-lo. Necessitaran tenir un certificat digital, el certificat de titularitat d’un compte bancari, el contracte de l’habitatge o habitació i els rebuts dels pagaments. També cal estar empadronat/ada a l’habitatge i acreditar els ingressos de l’exercici 2021.

L’import d’aquestes subvencions podrà ser de fins a 250 euros mensuals (amb el límit de l’import mensual de la renda o del preu de cessió) i es concedirà per 1 any. Poden ser beneficiàries d’aquesta subvenció totes les persones convivents titulars del contracte que compleixin els requisits de la convocatòria.

El termini per sol·licitar aquestes subvencions finalitza el divendres 7 d’octubre a les 15 hores. Tota la informació referent a aquesta convocatòria es pot trobar a la pàgina web del Servei Comarcal d’Habitatge https://www.ccapenedes.cat/habitatge/subvencions-lloguer

Les persones que necessitin aclarir algun dubte poden telefonar al Servei Comarcal d’Habitatge (Tel. 93 890 00 00, escollint l’opció “Habitatge” del menú).

Darrera actualització: 05.10.2022 | 09:36