Escola bressol "La Cabanyeta"

A l’EBM La Cabanyeta s’hi planteja l’educació dels nens i nenes des d’una vessant globalitzadora. Això permet entendre’ls com “un tot” i potenciar el desenvolupament dels diversos aspectes que hi intervenen: cognitiu, afectiu, social, psicomotriu i comunicatiu. L’equip docent de la llar treballa respectant el moment evolutiu de cada infant i ajustant-se a les diferents necessitats d’aprenentatge. Considerem prioritari atendre les necessitats bàsiques de l’infant i per això les rutines quotidianes són l’eix vertebrador de les activitats que es realitzen al llarg del dia.

És una llar activa que considera l’infant protagonista del seu aprenentatge, i per tant, li facilitem totes aquelles situacions que fan possible que coneguin els objectes, les persones i el seu entorn mitjançant la manipulació, la descoberta, l’experimentació, etc. També es considera convenient aproximar l’infant al seu entorn social, cultural i natural, mitjançant petites sortides o excursions.

El paper de la família i la seva relació amb l’escola també es fonamental per a una major adaptació del nen/a a la llar. Per aquesta raó, el centre ofereix diferents canals de comunicació: entrevistes, reunions, xerrades, agenda, comunicació directa a les entrades i sortides, etc.

C/ Vint-i-sis, 4 - 08794 Les Cabanyes - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Sra. Mònica Garcia
Telèfon: 938 921 210
Adreça electrònica: lacabanyeta_@hotmail.com
Lloc web: www.ebmlacabanyeta.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de setembre a juliol
Entrada al matí: 8.00h a 9.00h
Sortida al matí: 12.00h (sense dinar) / 13.00h (havent dinat)
Entrada a la tarda: de 15.00h a 15.15h
Sortida a la tarda: de 16.30h a 17.30h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 09.12.2020 | 14:48