Festa Major

Aquest any SI, ja podem ballar i dansar!!!

Ja tenim aquí la FM de Les Cabanyes 2022!!

Des de la Comissió de Festes hem preparat la Festa Major amb molta il·lusió, després d’aquests dos anys de pandèmia amb anul·lacions i restriccions, volem que els carrers es tornin a omplir de gent amb ganes de gaudir de la nostra Festa Major, amb rialles, música, foc, sopars a la fresca i sobre tot amb retrobades amb la família i els amics.  

Us animem a engalanar el vostres balcons i façanes i que participeu en el segon concurs de façanes amb motius de la FM, que tothom participi de la festa, fem bonic el nostre poble!!!  

Aquest any per les places i carrers tornarem a sentir el so dels petards dels Diables i  del Drac,  les gralles i el flabiol acompanyant als Gegants, els Patufets i les Panderetes, tot és apunt!!! Els vestits, els timbals, els picarols, les forques,  i les ganes de ballar!!

Tothom a gaudir de tots els actes que hem preparat la Comissió de Festes per a tots vosaltres, per a menuts i grans, joves i no tan joves, esperem que us agradin i que la nostra Festa Major sigui la de tots el cabanyencs i cabanyenques.

Darrera actualització: 04.08.2022 | 16:02