Festa Major

Benvolgudes veïnes i veïns!

Després de molt esperar-la..   Ja la tenim aquí!!

La FM de Les Cabanyes 2021!!

Des de la Comissió de Festes vam començar a preparar la Festa Major amb moltíssima il·lusió, després d’haver anul·lat la de l’any passat i d’aquests mesos tant durs que hem passat tots plegats, volíem omplir els carrers del nostre poble de foc, música i balls, però malauradament com l’any passat la situació sanitària ens ha portat canvis d’última hora que ens ha obligat a adaptar els actes a les noves mesures.

Esperem que tothom pugui gaudir de tots els actes que hem preparat, per això us presentem la nostra Festa Major

Aquest any els Diables, el Drac, els Gegants, els Patufets i les Panderetes, ens esperaran a plaça, amb els timbals, les forques, el flabiol i gralles, panderetes i els petits patufets ben apunt   per dansar, en tenen moltes ganes!!!

Esperem que us animeu a participar al primer concurs de façanes, engalaneu els vostres balcons, les vostres façanes amb motius de la nostra F.M. fem que tot el poble sigui una festa!! Participa-hi!!

Aquest any tampoc podem ballar.. però escoltarem música, dansarem a les cadires, compartirem taula amb els grups familiars i de convivència, riurem sota la mascareta i participarem en concerts i sopars, el cinema, jocs per la canalla i...  alguna sorpresa més!

Des de la Comissió de Festes, us demanem la vostra col·laboració: alguns actes seran d’aforament limitat i control d’accés, caldrà inscripció prèvia, volem espais segurs per a tothom, garantint totes les mesures de seguretat.

Esperem que us agradi el que hem preparat i que gaudiu de la nostra FM!!

Gaudiu-la amb seny i respecte!

Darrera actualització: 31.07.2021 | 10:39