Ruta dels tresors de Les Cabanyes

Ruta cultural gamificada que recorre els edificis i monuments més emblemàtics del municipi.

Acompanyeu en Montoliu, un monjo hospitaler comanador de Sant Valentí, a visitar el poble de les Cabanyes i a descobrir tots els tresors que amaga.  

Mitjançant la geolocalització, mobilitzeu-vos d'un punt a un altre (És una ruta pensada per fer a peu. La senyalització és a través de QR que contenen fitxes de cada punt d'interès). En arribar-hi, trobareu un plafó amb la seva història, elements característics i curiositats i una fotografia que us permetrà veure com era aquell punt en l’antiguitat. Tot seguit, Montoliu us farà una pregunta i en passar-la, us podreu dirigir al següent punt. 

Visita Les Cabanyes com mai has fet i aprèn tota la seva història de forma divertida!

 

Crèdits

La Ruta és una iniciativa de l'Ajuntament de Les Cabanyes amb la col·laboració de l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona. redactat i desenvolupament per l'equip creatiu de redacció i fotografia de Festacatalunya Events.

Qualsevol reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb autorització dels titulars que disposen de la corresponent propietat intel·lectual. desembre de 2023.

                                

 

Telèfon: 938 921 048
Darrera actualització: 19.03.2024 | 13:36