Tècnic de Dinamització

Àrea cultural: Té com a missió desenvolupar les polítiques de promoció de la cultura local en totes les seves manifestacions artístiques i festives a través de diferents programes, projectes i activitats amb la voluntat de recuperar i mantenir un patrimoni cultural popular i d'apropar-ho a tota la població.

Àrea de joventut: Té com a missió incidir en polítiques juvenils relatives als àmbits acadèmic, ocupacional, d'emprenedoria, habitatge, associacionisme i salut.

Àrea d'educació: Té com a missió impulsar i fomenta l'acció educativa municipal per donar una resposta adequada establint un diàleg obert i una estreta col·laboració entre les administracions educatives i locals.

Àmbit esportiu: Té per objectiu promoure la pràctica esportiva, per garantir el dret i l'accés a l'activitat física i l'esport de tota la ciutadania com a element essencial de l’estat del benestar i de la cohesió social.

Àmbit d'igualtat: Té com a finalitat impulsar el progrés i l'expansió de la igualtat d'oportunitats i de gènere en les organitzacions i institucions mitjançant la implementació i avaluació d'actuacions i polítiques encaminades a la consecució de la igualtat d'oportunitats i de tracte entre homes i dones.

Carretera de Guardiola km3 - 08794 Les Cabanyes - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Jonathan Moreno
Telèfon: 938 925 371
Telèfon: 645 776 347
Adreça electrònica: dinamitzacio.cabanyes@gmail.com
Lloc web: www.lescabanyes.cat
Horari:  
dimarts i dimecres de 8.00 a 15.00 h
dilluns i dimecres de 18.00 a 21.00 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 13.12.2023 | 09:43