Tramontsava

El proper diumenge 30 d'abril de 2023 es farà la 11a Tramontsava "Travessa popular del Monestir de Montserrat fins a l'ermita de Sant Valentí de Les Cabanyes

Aquesta és una marxa oberta a tothom que està pensada per a poder-se fer caminant a un bon ritme. El recorregut discorre pel clàssic camí de Montserrat, que uneix el Penedès amb la màgica muntanya però en sentit descendent, en una època molt maca, la primavera, per la bellesa que dóna aquesta estació de l'any i convertint-se en una bona excusa per fer-la agradablement tot unint les dues esglésies.

S'espera que vingui molta gent, però malauradament hi ha una limitació, les places d'autocar, a un màxim de 88 persones. El track està dissenyat de forma que s'agafi una bona marxa i que tothom la pugui fer, a un ritme d’uns 15 minuts el km de promig, per tant es farien els 42 km que té el recorregut en unes 10 hores, sense comptar les diferents parades que es faran: de reagrupament i per menjar en els diferents avituallaments que hi haurà. En total es calcula que es pot fer en unes 11 hores.

  • La sortida serà a les 4 de la matinada des del Centre Cultural i Lúdic de les Cabanyes, on agafarem l’autobús que ens portarà a Montserrat per començar la marxa a la plaça del Monestir a les 5 AM. Un cop hem sortit de Collbató farem una parada d’uns 20 minuts per menjar l’entrepà que ha de portar cadascú.
  • Avituallaments a Hostalets de Pierola, Sant Jaume Sesoliveres, Torrelavit i el Pla del Penedès, en tots hi haurà: fruita, fruits secs i beguda, a més a més portem farmaciola per qualsevol contratemps.
  • L’arribada està prevista a Les Cabanyes a les 16.00 h aproximadament, i mentrestant els caminants descansen i es relaxen després de la suada, prepararem per a tots els participants un bon dinar, format per carn a la brasa (xai, botifarra, cansalada) regat amb un bon vi del Penedès, postres i cafè a més a més brindarem amb una copa de cava per celebrar l’èxit de tots els marxadors.
  • Consells: S’ha de tenir una bona preparació física, penseu que són moltes hores caminant. Cal portar material bàsic (impermeable o capelina per si plou, una lot pel primer tram que serà de nit, entrepà, mòbil) i ganes de caminar.

No es considerarà ningú inscrit fins que no faci el pagament de la inscripció. Els menors d'edat hauran d’anar acompanyats d’un responsable adult per a ser vàlida la seva inscripció. Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa. Tots els inscrits han de signar un paper conforme que estan assegurats o que es fan responsables del que li passin, pel qual accepten aquestes normes, i assumeixen la responsabilitat dels seus actes. En cas de patir una lesió o necessitat d’abandonament de la travessa s'haurà de trucar perquè algú us passi a recollir, la marxa no s’aturarà en cap moment, excepte en els avituallaments previstos.

Nom de contacte: Jonathan Moreno
Telèfon: 645 77 63 47
Adreça electrònica: dinamitzacio.cabanyes@gmail.com
Darrera actualització: 29.03.2023 | 10:29