Bona participació al taller "Ni uniformes ni etiquetes"

Dimecres, 23 de març de 2022 a les 00:00

El passat dilluns 14 de març, dins del programa d'actes del Dia Internacional de la Dona, vam realitzar un tallers amb els nens i nenes de cicle superior de l'escola La Cabana.

Amb una participació de 16 nens i nenes de cicle superior de l'escola La cabana, el passat dilluns 14 de març vam dur a terme un taller anomenat "Ni uniformes ni etiquetes" on vam parlar sobre la identitat de les persones i les seves múltiples pertinences.

El gènere i la cultura són dos aspectes socials que defineixen a cada persona, afegint avui dia d'altres com el sexe, la identitat de gènere i el rol de gènere. Amb el grup vam treballar aquests conceptes a través de diferents dinàmiques on tots i totes van participar molt activament donant les seves opinions i fent uns debats amb molt de contingut. A més vam poder observar a través d'alguns exemples, com tot el que tenim al voltant (anuncis publicitaris, missatges de les xarxes socials, campanyes sobre temàtiques diverses, etc.) a vegades no fa servir el llenguatge correcte, provocant que el missatge que arriba no sigui coherent.

Encara ens queda molta feina per fer, però entre tots i totes aconseguirem que desapareguin les desigualtats per raó de gènere.

Darrera actualització: 23.03.2022 | 19:43